Haider Bioswing

Haider Bioswing bureaustoel onbewust bewegen tijdens het zitten

Haider Bioswing

Bureaustoelen Haider Bioswing  zijn voorzien van een Bioswing-pendelsysteem. Dit systeem zorgt voor een continue horizontale beweging van het zitvlak. Deze continue beweging resulteert in wisselende spanningen in de tussenwervelschijven, hetgeen belangrijk is voor een gezonde rug.

Voordelen bureaustoelen Haider Bioswing

Het Bioswing zitsysteem is als beste uit de test gekomen bij een onafhankelijk onderzoek van het Duitse BGIA “Instituut voor Arbeid en Veiligheid en ongevallenverzekering” en het Nederlandse  TNO Arbeid.

Testrapport vind u onderaan deze pagina.

Bureaustoelen Haider Bioswing
Bioswing bureaustoel zet zithouding om in beweging

Het Bioswing Pendelmechanisme

Lang een statische houding aannemen resulteert in vermoeidheid en klachten. Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Het Pendelsysteem onder de Bioswing bureaustoelen stimuleert continue kleine bewegingen waarvan de uitslag door de zwaartekracht wordt beperkt wat zorgt voor een positieve uitwerking op de wervelkolom.

Dit zitsysteem van de Haider Bioswing bureaustoelen zorgt voor een optimale houding en een continue beweging. De spieren worden voortdurend gestimuleerd en de tussenwervelschijven zakken niet in. De Haider Bioswing bureaustoelen voorkomen rugpijn door hun pendelmechaniek.

Daarnaast zijn de bureaustoelen Haider Bioswing 450 & 550 voorzien van Free Float mechanisme. Dit zorgt ervoor dat de rugleuning en zitting onafhankelijk van elkaar bewegen. Resultaat is een open en natuurlijkere houding in combinatie met een grotere variatie in de beweging van de gebruiker.

Toepassingen Haider Bioswing 450 & 550

Wij adviseren de bureaustoelen Haider Bioswing aan mensen met rugproblemen zoals bijvoorbeeld versmalling van de tussenwervelschijven en bij ‘chronische’ pijnklachten. Daarnaast is deze stoel zeer geschikt voor alle personen die goed en dynamisch willen zitten.

Bioswing 450: De Bioswing 450 Twist is speciaal voor mensen met een slank tot normaal postuur.

Bioswing 550: De Bioswing 550 Jives is speciaal voor mensen met een normaal tot breed postuur.

Indien u interesse heeft in de bureaustoelen Haider Bioswing geven wij graag aanvullende uitleg en plaatsen de stoel bij u op proef. U kunt hiervoor met ons contact opnemen.

Collectie

Productinformatie

Download: Brochure Bioswing

Download: Prijslijst Haider Bioswing

Info: Stoffencollectie Bioswing stoelen

Info: Testrapport

Info: Flyer Testwinnaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.