Casala Feniks

Een stoel geschikt voor alle gelegenheden

Vergaderstoelen Feniks van Casala

Casala Feniks vergaderstoelen kunnen afgestemd worden op de individuele situatie – dynamisch en functioneel, een team player zonder sterallures!

Feniks is een stoel met 43 varianten: 4-poots, sledestoel, met en zonder armleggers, extra brede stoel, (gedeeltelijk) gestoffeerd of ongestoffeerd, rug met netbespanning, stapelbare of niet stapelbare variant, barkruk of traverse (wachtbank). Feniks past altijd!

Feniks stoelen nemen weinig ruimte in beslag en zijn daardoor geschikt als vergaderstoelen, conferentiestoelen, kantoorstoelen en kerkmeubilair.

Design: Kressel + Schelle

Voordelen

  • Door de vele uitvoeringen is Feniks breed inzetbaar en ideaal met elkaar te combineren in diverse toepassingen
  • De vorm van het sledeframe voorkomt dat de stoel achterover kiept én zorgt ervoor dat de rugleuning – terwijl u naar achteren leunt – de wand niet beschadigt
  • Feniks XL voor de wat robuustere mensen met een bredere en diepere zitting
  • Deluxe uitvoering met een extra dik gestoffeerde zitting en rugleuning
  • Ook verkrijgbaar als barstoel en wachtbank
  • 100% recyclebaar

Casala Feniks: één stoel , twee onderstellen

Feniks I

Feniks II

Feniks XL

Eigenschappen

wachtbank Casala Feniks Traverse

Casala Feniks - Stapelbaarheid

Wanneer u de Feniks stoelen wilt stapelen dan nemen deze weinig ruimte in beslag, 12 stuks 4-poot stoelen kunnen eenvoudig worden gestapeld en met een transportkar worden vervoerd.

Ook kunt u dit model uitgevoerd krijgen voorzien van koppelingen met paniekvergrendeling waardoor deze stoel geschikt is voor zaalopstellingen.

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Feniks

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top