Casala Parker

Voor lobby, lounge en meeting

Casala Parker conferentiestoel – een volledige serie

Casala Parker conferentiestoel is de alleskunner onder de conferentiestoelen. De stoel kan worden uitgevoerd met diverse verschillende onderstellen. Zo kunt u de Parker samenstellen van fauteuil tot stoel en dit alles met behoud van de karakteristieke vorm.

Parker is inzetbaar in alle ruimtes;  van  conferentiekamers, ontmoetingsruimtes, restaurants, directiekamers tot en met lounge. Ook interessant voor gemeenschappelijke ruimten als toevoeging aan uw zorgmeubilair en ziekenhuismeubilair.

Design: Kressel + Schelle 

Voordelen

  • Grote keuze uit diverse onderstellen
  • Van design uitstraling tot een warme huiselijke uitstraling
  • Alle modellen hebben de keuze uit een hoge of lage rugleuning
  • De ronde poten van de 4-poots modellen kunnen voorzien worden van wielen
  • Model met het sledeframe is voorzien van een kiepbeveiliging
  • Platte voet is leverbaar in ronde of vierkante vorm
  • Recycling 100% door gerecyclede kunststof binnenschaal
  • Ook leverbaar als traverse wachtbank

Eigenschappen

Casala Parker wachtbank

Casala Parker - zitschaal

De zitschaal van de Parker conferentiestoel heeft een een scherp omlijnd profiel, perfect vervaardigde naden en daarbij bezit de stoel een uitstekend zitcomfort. De vorm van de schaal toont het al aan: Parker kan een fauteuil of een stoel zijn mede afhankelijk van de hoogte van het onderstel.

De zitschalen zijn bij bijna alle types leverbaar met een hoge en lage rugleuning.

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Parker

Parker conferentiestoel

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top