Randers+Radius Grip Meeting

Grip Meeting conferentietafel waar balans wordt uitgedaagd

Grip Meeting conferentietafel

Grip Meeting conferentietafel is een tafel van het Deense Randers+Radius.

Het design van de Grip kantinetafel is geïnspireerd op de koorddanser. De stok helpt de koorddanser z’n perfecte evenwicht te vinden en op deze wijze ligt het tafelblad op een sterke zwevende balk die door 2 poten onder een hoek gedragen wordt.

Hoe meer gewicht op de Grip tafel komt, des te stabieler wordt de Grip. De zwaartekracht wordt als het ware een medespeler in de vergrendeling waarmee de tafel is uitgerust.  

De plaatsing van de poten van de Grip tafel is flexibel en kan eenvoudig veranderd worden, afgestemd op de eisen van de situatie. Heeft u beenruimte nodig aan de kopse kant van de tafel dan verplaatst u de poten simpelweg wat naar binnen.

Design: Troels Grum-Schwense

Voordelen

  • Fraai design en innovatief ontwerp
  • Eindeloze mogelijkheden door verplaatsbare poten
  • Eenvoudige installatie 
  • Het lange balkprofiel zorgt voor een indrukwekkend lange overspanning tussen de twee benen
  • Bladlengte uit 1 stuk max 3 meter
  • Licht en luchtig uiterlijk
  • Bijpassende kantinetafel (Grip Basic)

Eigenschappen

Grip Meeting versus Grip Wood

Grip Meeting is een conferentietafel met een bladdiepte van 108cm en een bladdikte van 20mm. De bladen zijn leverbaar in laminaat, Nano laminaat, linoleum en fineer.

Grip Wood heeft een robuuster blad met een dikte van 25mm. Blad is leverbaar in wit ge-olied eiken en de tafel heeft een bladdiepte van 100cm.

Zowel bij de Grip Meeting als de Grip Wood worden de bladen met een lengte van 179-239-299cm. uit 1 stuk geleverd.

Koppelen

De Grip Meeting is voorzien van steunbalk. Deze zwevende balk heeft de unieke mogelijkheid een lange vrijstaande tafel te maken. Door koppelstukken kan een tafelopstelling van grote lengte gerealiseerd worden.

Een gekoppelde tafel krijgt tussen de bladen een ruimte van 10mm. 

Grip Meeting conferentietafel

Randers + Radius A / S staat bekend om hun productie van innovatieve en tijdloze designmeubels, die in eigen fabriek in Hadsten worden vervaardigd. In een interactie met enkele van de meest getalenteerde en gevestigde architecten van Denemarken, dagen ze vorm en materiaal uit.

Randers + Radius werd opgericht in 2012 toen de twee Deense meubelfabrikanten R. Randers en Radius fuseerden, waardoor een synergie ontstond van in totaal 60 jaar ervaring.

Collectie Randers+Radius Grip Meeting

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top