86 / 100

Randers+Radius Grip Basic

Grip kantinetafel met de verplaatsbare poten

Grip kantinetafel

Grip Basic kantinetafel is een tafel van het Deense Randers+Radius.

Het design van de Grip kantinetafel is geïnspireerd op de koorddanser. De stok helpt de koorddanser z’n perfecte evenwicht te vinden en op deze wijze ligt het tafelblad op een sterke zwevende balk die door 2 poten onder een hoek gedragen wordt.

De plaatsing van de poten van de Grip tafel is flexibel en kan eenvoudig veranderd worden, afgestemd op de eisen van de situatie. Heeft u beenruimte nodig aan de kopse kant van de tafel dan verplaatst u de poten simpelweg wat naar binnen.

Design: Troels Grum-Schwense

Voordelen

Eigenschappen

Type Grip
Specificaties
Opties
Type Grip

Specificaties

Opties

Grip kantinetafel

Grip kantinetafel – uitdagend evenwicht

Hoe meer gewicht op de tafel komt, des te stabieler worden de Grip tafels. De zwaartekracht wordt als het ware een medespeler in de vergrendeling waarmee de tafel is uitgerust.

De Grip Basic tafels zijn 80cm diep en kunnen geleverd worden met diverse bladlengtes uit 1 stuk (131, 179 en 299cm). Zoekt u een tafel met een dieper blad, kijk dan eens bij de Randers+Radius Grip conferentietafels: Grip Meeting (bladdiepte 108cm) of Grip Wood (bladdiepte 100cm).

De plaatsing van de poten van de Grip tafels is flexibel en kan eenvoudig veranderd worden, afgestemd op de eisen van de situatie. Heeft u beenruimte nodig aan de kopse kant van de tafel dan verplaatst u de poten simpelweg wat naar binnen.

Grip Basic – doorkoppelen

De zwevende balk heeft de unieke mogelijkheid  een lange vrijstaande tafel te maken. Door koppelstukken kan een tafelopstelling van grote lengte gerealiseerd worden.

Een gekoppelde tafel krijgt tussen de bladen een ruimte van 10mm. 

Grip beam kan in diverse kleuren geleverd worden

Randers + Radius

Randers + Radius A / S staat bekend om hun productie van innovatieve en tijdloze designmeubels, die in eigen fabriek in Hadsten worden vervaardigd. In een interactie met enkele van de meest getalenteerde en gevestigde architecten van Denemarken, dagen ze vorm en materiaal uit.

Randers + Radius werd opgericht in 2012 toen de twee Deense meubelfabrikanten R. Randers en Radius fuseerden, waardoor een synergie ontstond van in totaal 60 jaar ervaring.

Collectie Grip Basic

Grip Basic

Documentatie en downloads