ophelis con.media

ophelis con.media een fusie tussen representatief design en functionele aspecten

ophelis con.media conferentietafels

con.media conferentietafels behoren tot een innovatief conferentiesysteem die de representatieve en functionele aspecten tot een eenheid verbindt. ophelis levert niet alleen het meubel maar ook passende mediatechniek behoort tot de mogelijkheden.

Diverse tafels in verschillende maten, in een uitvoering met of zonder kabelmanagement, behoren bij de con.media conferentietafels tot de mogelijkheid

Design: System Design, München

Voordelen

  • Maximale beenruimte en comfortabele rechte zitplaatsen
  • Beschikbaar als een bootvormige tafel in verschillende breedtes (tot 6400 mm) voor individuele aanpassing aan vereisten
  • Optioneel: “userbase” in tafelblad biedt snelle en gemakkelijke toegang tot stopcontacten
  • Videoconferentietafel uit dezelfde productfamilie
  • Vele maten en uitvoeringen mogelijk

Eigenschappen

ophelis con.media conferentietafel

con.media - kabelmanagement

Tegenwoordig kan bij een meeting vraag zijn naar elektrificaties en dus kabelmanagement. Het geïntegreerde kabelmanagement is niet alleen een optie bij de ophelis con.media tafels maar tevens bij alle ophelis conferentietafels. 

Deze kabelmanagement biedt de mogelijkheid om al uw aansluitingen voor IT en media technologie centraal aan te sluiten en te combineren. Door een speciaal kiepsysteem is de ophelis “userbase” van beide zijden van de conferentietafel te bedienen. Deze kan tijdens het gebruik ook worden dichtgeklapt

ophelis con.media

Een ander voorbeeld kan zijn een vergadering met video-conference. Met het oog hierop heeft ophelis een aantal geschikte conferentietafels ontworpen die voor u een oplossing kunnen bieden. Deze vergadertafels zijn geschikt voor een video- conference met 9 of 6 personen.

Tevens kunnen deze ophelis con.media conferentietafels gecompleteerd worden met een multimedia kast die in materiaal uitvoering afgestemd kan worden op deze conferentietafels.

ophelis is een private toonaangevende Duitse fabrikant van kantoormeubilair en bestaat sinds 1893.

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en de veranderingen in de wereld van werken. ophelis richt zich op het creëren van werkomgevingen waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

Collectie ophelis con.media

Documentatie en downloads

Scroll naar top