Stamtafel Wing van True Design

True Design Wing een moderne werktafel

Wing stamtafel- Flexibel en kompleet

Deze stamtafel Wing kenmerkt zich door een houten frame gecompleteerd met een topblad voorzien van een afgeronde vorm. Dit geheel showt het eigentijdse karakter van de Wing stamtafel.

Ontworpen voor werkruimten, kantoor aan huis maar ook toepasbaar in een huiselijke omgeving.

Design: Parisotto+Formenton

Moderne werktafel Wing

De Wing stamtafel biedt een grote mate aan flexibiliteit: als conferentietafel, wel of niet voorzien van kabeldoorvoer of voorzien van akoestische scheidingswandjes, waardoor het een moderne werktafel wordt. 

Eigenschappen

True Design Wing kabelmanagement

Kabelmanagment is bij deze stamtafel geen probleem. De tafel is standaard voorzien van een centrale beam onder het tafelblad. De afdekkap voor kabeldoorvoer is in het blad bevestigd met een magnetisch bevestigingssysteem. Voor de stroomtoevoer is er een standaard Power supply element, maar is er een andere configuratie gewenst, laat het ons dan weten.

In de brochure vindt u de afbeeldingen van de 2 soorten kabeldoorvoer kappen (recht/gevormd). Liever een tafel zonder kabeldoorvoer? Ook dat is mogelijk bij de Wing tafel!

Leverbaar voor de tafels met een lengte van 320cm en 450cm is een koperen leeslamp, hierdoor is deze tafel ook geschikt als leestafel.

True Design Wing

True Design Wing "Endless Possibilities"

Archiproducts Design Awards 2017

TRUE is een gezamenlijk project: het project van een familie die een bedrijf is geworden. Opgericht in 1983 onder de naam TMA, een interessant geografisch acroniem van drie steden – Treviso, Monselice en Asiago – vooral actief in de meubelindustrie en met name in de kantoormeubelindustrie. De zakelijke en technische ervaring van de oprichters Donatella Brunello en Giuseppe Maniero resulteerde in een bedrijf met internationale vooruitzichten. In 2009 onstond True als familiebedrijf met de tweede generatie ondernemers Alessandro Lorenzo en Francesco Maniero.

Collectie True Design Wing

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top