Kabelmanagement

Kabelmanagement ondanks draadloze technieken belangrijk

Kabelmanagement is eigenlijk meer een noodzaak dan een luxe!

Kabelmanagement blijft, ondanks alle huidige draadloze technieken, op de werkvloer een belangrijk punt. Nog vaak hebben we te maken met vele kabels en snoeren op en rond de werkplek. Regelmatig geworden tot een wirwar van snoeren, de zgn. kabelspaghetti.

Het geeft niet alleen een ongeordend en rommelig aanzicht, maar losliggende kabels creëert ook stofnesten wat kan leiden tot kortsluiting en brandgevaar in de hand werkt. Dit resulteert in onnodig uitval van computers en netwerken met alle gevolgen van dien.

Het schoonmaken van het kantoor en het faciliteren door de ICT personeel brengt door de kabelspaghetti meer werk met zich mee. Losliggende snoeren zorgen tevens voor struikelgevaar voor medewerk(st)ers en voor een groter risico voor beschadigingen aan apparatuur en netwerken.

Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilige werkplek. Dat houdt in geen losse kabels over de vloer of  los hangende snoeren achter het bureau. Het wegwerken van kabels voorkomt het risico op schade aan inventaris en ongelukken met medewerk(st)ers.

Kabelmanagement
Kabelmanagement, Ondanks Alle Draadloze Technieken, Blijft Op De Werkvloer Een Belangrijk Punt.

Voordelen kabelmanagement

  • Veiliger werkplek voor uw medewerkers
  • Minder stof en vuil op en rond de werkplek
  • Minder kans op storingen aan uw apparatuur
  • Bespaar tijd (en geld) bij (interne) verhuizingen
  • Bewaking Corporate Identity

Boom Kantoorprojecten biedt u in de webshop diverse kabelmanagement oplossingen. Met simpele hulpmiddelen als werkplekbekabeling, kabelklemmen of vloergoten is er eenvoudig en op een snelle manier een veilige werkplek te realiseren.

Weet u niet precies wat u nodig heeft, neemt u dan contact met ons op via Tel: 033-4321 822

Tevens bieden wij de mogelijkheid om op projectbasis uw totale werkplekken te analyseren en te voorzien van kabelmanagement.

Scroll naar boven