Casala Axa III

Kunststof 4-poot stoel uit de Axa familie

Casala Axa III

Casala Axa III is een 4-pootstoel uit de Axa familie die verder bestaat uit de Axa klapstoel en de Axa barstoel.

breed inzetbaar en voor veel doeleinden geschikt. Casala Axa III is voorzien van een polypropyleen zitting en rug, glasvezel versterkt, in combinatie met een koud gewalst frame.

Axa III stoel is geschikt voor gebruik in o.a. multifunctionele ruimten.

Design: Giancarlo Bisaglia

Voordelen

  • Uitstekend zitcomfort door de voorgevormde zitting en rugleuning.
  • Gemaakt van Polypropyleen, door -en-door gekleurd om zichtbare krasjes te minimaliseren
  • Alle Axa modellen zijn ontwikkeld conform EN-16139 en zijn belastbaar tot 136kg
  • Te combineren met Axa barkruk en/of Axa klapstoel

Eigenschappen

Casala Axa III - Axa barstoel

Axa III is aan de onderzijde voorzien van een fraai vormgegeven afdekplaat welke garant staat voor recht en stabiel stapelen. Dit geldt ook voor de Axa barstoel.

Axa barstoel is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en heeft dezelfde specificaties als de Axa III. De voetensteun van de barstoel is voorzien van een fraai ontworpen aluminium strip ter voorkoming van beschadigingen.

Casala Axa III
Casala Axa klapstoel

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Axa III

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top