Casala Caliber

Casala Caliber - stoel met optimaal gebruiksgemak

Casala Caliber

Casala Caliber is een stapelbare en koppelbare 4-poots stoel. Praktisch, efficiënt en innovatief: een multifunctionele stoel met een uitstekend zitcomfort.  

Caliber kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld in kantines, als schoolstoelen of als zaalstoelen en kerkstoelen.

Design: Kressel + Schelle

Voordelen

  • Caliber is stapelbaar tot max. 20 stuks op een transportwagen
  • Stabiele stapel stoelen door middel van stapeling op het kunststof profiel
  • Verticaal stapelbaar door stapelbescherming
  • Fraaie afwerking waarbij er geen lasverbindingen zichtbaar zijn
  • Caliber is 100% recyclebaar na zijn levensduur
  • Caliber heeft een stabiele koppeling (optioneel)

Eigenschappen

Casala Caliber - stapelbaarheid

Caliber is tot wel 20 stuks stapelbaar. Verticaal stapelen is dit in geval eenvoudig door de geïntegreerde stapelbescherming, deze stapelgeleider staat garant voor een stabiele verticale stapel. Dit is sowieso handig maar vooral als men beperkte opslagmogelijkheden heeft: de Caliber vergt weinig ruimte.

De dubbele bescherming van de glijders en de zijdelen voorkomt dat evt. beschadiging van de gelakte frames.

De toepasbaarheid van de Caliber is groot: seminars, vergaderingen, congressen en met name ook in kantines en bedrijfsrestaurants. Tevens inzetbaar als zaalstoelen, schoolmeubilair en als kerkstoelen.

Casala Caliber - koppelbaarheid

Door het vernieuwde optionele koppelsysteem is de Caliber eenvoudig, snel en stabiel te koppelen.

Dit maakt de Caliber tot een ideale stoel wanneer een zaalopstelling of zitplaatsen in de ruimtes continu moeten worden aangepast voor wisselende doelein

Casala Caliber

Caliber stoel voor diverse doeleinden

THE MOVIE

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Caliber

Documentatie en downloads

Scroll naar top