menu

Casala Blender

Casala Blender, een innovatief multifunctioneel modulair tafelprogramma

Casala Blender

Casala heeft met de Blender tafel een passend antwoord op de vraag naar een multifunctioneel inzetbare tafel. Een modulaire tafel opgebouwd uit de volgende onderdelen: Tafelblad, kolom en voet/onderstel.

Er is keuze uit verschillende onderstellen en tafelhoogtes. Blender is snel en zonder gereedschap te transformeren van statafel naar loungetafel. Deze modulaire tafel is daardoor bijzonder geschikt voor ruimtes met verschillende doeleinden en wisselende opstellingen.

Design: Delphin Design

Innovatief en modulair

Blender tafel is modulair en eenvoudig op te bouwen. Middels een draai kunt u de kolom in de voetplaat bevestigen en vervolgens kunt u het tafelblad verticaal op de kolom bevestigen.

Daarna plaatst u het tafelblad horizontaal waardoor de tafel gefixeerd wordt. En dit alles zonder gereedschap!

Voordelen

  • Innovatief en modulair
  • Zonder gereedschap in elkaar te zetten
  • Verschillende onderstellen
  • 4 tafelhoogtes
  • Met één onderstel (Blender I) of 2 onderstellen (Blender II)
  • Eenvoudige transformatie van diner naar lounge setting
  • De losse onderdelen zijn eenvoudig te transporteren en compact op te bergen
  • De kolom maakt kabelmanagement mogelijk in de hart van het tafelblad
  • Ook leverbaar in Fix uitvoering

Eigenschappen

Casala Blender

De tafelhoogtes van de Blender tafel variëren van lounge hoogte tot sta hoogte: 46cm – 74cm -90cm en 110cm. Bij de Blender met 2 kolommen of T-poten (Blender II) is de hoogte van 46cm. niet mogelijk. Al met al is er dus voor iedere gelegenheid een passende hoogte.

Door het modulaire systeem kan de Casala Blender snel omgezet worden naar de tafel die past bij de gelegenheid. Dit is bijzonder praktisch wanneer er in een korte tijd naar een andere setting moet worden omgeschakeld.

De losse modules zijn eenvoudig te transporteren en compact op te bergen. 

Casala Blender

Kabelmanagement

Bij de Blender tafels behoort kabelmanagement tot de mogelijkheden. Het kabelmanagement systeem zal dan geplaatst worden in het midden van het tafelblad. De bekabeling loopt door het kolom van de tafel en is daardoor niet zichtbaar.

Casala Blender Detail

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Blender

Casala Blender modulair tafelprogramma

Documentatie en informatie

Scroll naar top