Ophelis Serie Q3 kantoormeubel

ophelis Q3, een bureaulijn met vierkant 4-pootsonderstel en zichtbare draagbalk. Praktisch en tijdloos!

Logo ophelis kantoormeubelen

ophelis Q3

Ophelis Serie Q3 bestaat uit bureaus die voorzien zijn van een vierkant 4-pootsonderstel met een traploze telescoop- hoogteverstelling. Het vierkante 4-pootsonderstel is hierbij tevens het onderstel, de draagbalk en het verbindingselement. Er is een ruime keuze uit een groot aantal rechthoekige bladvormen in diverse bladmaten.

Design: Allmann Sattler Wappner Architekten, München

Voordelen

  • Moderne vormgeving gebaseerd op architectonisch minimalisme
  • Voorzien van een strak design
  • Verkrijgbaar met vast blad en met Komfortelektrifizierung (met andere woorden een soort schuifblad)
  • Keuze uit 2 bladdiktes
  • Diverse accessoires

Eigenschappen

ophelis Q3

De bureau’s zijn standaard verkrijgbaar met vast blad en ook leverbaar met zogenaamde “Komfortelektrifizierung”. Dit betekent dat het achterste deel (ca. 14cm) van het blad zit vast en het voorste deel een schuifblad is. Dit is met name praktisch voor eenvoudige toegang tot de horizontale kabelgoot.

Serie Q3 is ontworpen vanuit het volgende oogpunt: prioriteit op reductie en harmonie van vorm, materiaal en kleur. Met Serie Q3 heeft ophelis een modern systeemmeubilair ontworpen omdat het door zijn informele karakter en lineaire precisie veel architecten aanspreekt. Breed inzetbaar voor een individuele configuratie en ook voor de grote kantoortuinen.

Serie Q3 Komfortelektrifizierung

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis Serie Q3

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top