menu

Voortman Cheek to Cheek

Wang bureaus - management meubilairmet klassieke wangen.

Wang bureaus Cheek to Cheek

Voortman Cheek to cheek bureau’s zijn voorzien van een onderstel dat is afgeschermd door zijpanelen (wangen). Voortman’s Cheek to cheek is een fraai vormgegeven eigentijdse versie van het klassieke wangen bureau, met een strakke vormgeving en gevarieerd gebruik van materialen.

Bureaus met wangen – Cheek to cheek – zijn rechthoekige bureaus in diverse afmetingen met een bladdikte van standaard 40mm. tweezijdig afgewerkt met HPL. Daarnaast zijn er gekoppelde uitvoeringen met aanbouwbladen voor extra werkruimte of voorzien van vergaderblad voor overleg.

Design: Nomino

Voordelen

  • Strakke vormgeving
  • Bureaublad is tweezijdig afgewerkt met HPL
  • Rechthoekige bureaus in diverse afmetingen
  • Subtiele details en gevarieerd materiaalgebruik
  • Bijpassende vergadertafel
  • Nederlandse fabrikant

Eigenschappen

Wang bureaus Cheek to Cheek

Wang bureaus zijn aan te vullen met diverse accessoires zoals bv een bijbehorend ladeblok. Dit ladeblok is qua maat en vormgeving afgestemd op plaatsing strak tegen de wang. Tevens is het ladeblok voorzien van stelvoetjes. 

Ook qua bekabeling zijn er voldoende mogelijkheden. De CPU kan opgehangen worden d.m.v de CPU-houder of geplaatst worden in de CPU-box.

Bureau’s voorzien van wangen dragen bij tot meer privacy en rust in het kantoorlandschap.

wang bureaus

Voortman Kantoormeubelen, opgericht in 1967, is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf. Al decennia ontwerpen en vervaardigen zij – gefocust op de toekomst, uiteraard met het vizier op continuïteit – in eigen fabriek eigentijdse kantoormeubelen. 

Voortman Kantoormeubelen BV is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 9001:2015 en milieunorm NEN-EN-ISO 14001:2015. Voor het duurzaamheidsbeleid hanteren ze NEN-ISO 26000:2010.

Collectie wang bureaus Cheek to Cheek

Documentatie en informatie

Scroll naar top