Casala's Palau Diner

Palau Diner soft seating ideaal voor wachtruimtes - als treinbank of als losstaand meubel

Palau Diner

Diner van Casala’s Palau is een strak vormgegeven bank met een minimalistische look. Leverbaar in een lage of hoge variant, dat wil zeggen met een lage of hoge rugleuning.

Goed toepasbaar in wachtruimtes, voor recepties, horecagelegenheden, bedrijfrestaurants of kantines.

Design: Studio Casala

Uitvoeringen Diner

Een Diner element is volledig gestoffeerd zitelement en deze kan besteld worden in een breedtemaat tot 160cm. of in een breedtemaat vanaf 160cm tot maximaal 240cm.

Diner is verkrijgbaar in verschillende versies: met twee verschillende rughoogten (74cm en 112cm) en 3 verschillende zithoogten (standaard 43cm, optioneel 45cm en 47cm.)

Voordelen

  • Strakke vormgeving
  • Te bestellen per cm met een maximale breedte van 240 cm
  • Als losstaand meubel in de ruimte of rug-tegen-rug als treinbank
  • Verkrijgbaar in lage en hoge variant

Eigenschappen

Toepassing Diner

Een Diner bank kan in een ruimte op diverse manieren worden ingezet: Strak tegen een muur of wand voor een compacte zithoek, rug-tegen-rug als treinbank of als solitair meubelstuk los in de ruimte.

Palau Diner

Palau is een collectie binnen het merk Casala.

Modulaire werkplekken en informele kantooromgevingen maken steeds meer deel uit van de moderne kantoorinrichting. Met het uitgebreide en hoogwaardige assortiment van de Palau collectie, speelt Casala in op deze behoefte.

De Palau producten zijn gericht op het creëren van modulaire interieuroplossingen waarbij samenwerking tussen mensen wordt aangemoedigd.

Collectie Palau Diner

Documentatie en informatie

Scroll naar top