ophelis Paravento

ophelis Paravento is een systeem van ruimte verdelende wanden al of niet in akoestische uitvoering

ophelis paravento

ophelis paravento is een systeem van ruimte verdelende wanden al of niet in akoestische uitvoering. De maten van de paravento wanden zijn met name afgestemd op het ophelis meubilair.

Het basisidee van paravento is om technische functies te combineren met het creëren van huiselijke ruimtelijke structuren

Eén ophelis paravento, twee modellen

paravento

  1. Diverse oplossingen zoals vrijstaand, aan tafel, op de vloer, op of achter de tafel of hangend aan plafond of muur.

paravento hub

  1. Vaste typen voor functiemodules zoals telefooncel, denktank, compartiment, servicepunt etc.

Voordelen

  • paravento biedt een uitgebreide oplossing voor akoestiek, afscherming, organisatie en elektrificatie in één systeem
  • Verdeelt ruimtes
  • Dienst als afscherming
  • Creëert privé plekken
  • Visuele en akoestische afscherming 
  • Vele stoffen met een groot kleurenpallet

Eigenschappen

paravento hub

Met paravento hub ontstaan ​​binnen kantoorlandschappen diverse gebieden: retraites voor vergaderingen, denktanks, vestiaires of servicepunten. De complete textielbehuizing voelt prettig en huiselijk aan en kan ook worden gebruikt om kleuraccenten toe te voegen.

paravento hub houdt rekening met de geluidsisolatie die nodig is in open ruimtes – zowel binnen als buiten de module. De hub modules makent het creëren van zones van het kantoorlandschap mogelijk en creëert daarbij een productieve werksfeer.

In combinatie met ophelis Docks is op een bijzonder fraaie manier compartimenten te realiseren voor twee of vier personen. 

ophelis paravento

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis paravento

paravento video

Documentatie en informatie

Scroll naar top