menu

HÅG Capisco

HÅG Capisco - zadelstoel voor gezond zitcomfort

HÅG Capisco bureaustoel

HÅG Capisco zadelstoel is al meer dan 20 jaar een bijzondere verschijning onder de kantoorstoelen.

Deze ergonomische bureaustoel is uitermate geschikt voor diegenen die van beweging en variatie op hun werkplek houden. U kunt de Capisco van een lage, zittende tot een middelhoge, tot een staande positie instellen. 

Geen enkele andere bureaustoel is zo geschikt is voor het werken op verschillende hoogten of aan in hoogte verstelbare werkoppervlakken. 

Design: Peter Opsvik

Capisco - zadelzit

Capisco - rechte zit

Eigenschappen

Capisco bureaustoel

Video afspelen

HÅG Capisco de legendarische zadelstoel

HÅG Capisco - dynamische ergonomie

Kijkend recht vooruit of een kwartslag gedraaid, op een Capisco bureaustoel zit u altijd even comfortabel.

De stoel zal de bewegingen van het lichaam en vooral de voeten volgen en hierdoor kan de gebruiker zich concentreren op z’n werk terwijl de spieren worden geactiveerd voor een goede bloedcirculatie.

Deze bureaustoel is geïnspireerd op de zadel- en zithouding van een ruiter. Niemand zit zo actief als een ruiter. Deze zadelzitting biedt u de mogelijkheden om te zitten of half rechtop te staan. U wordt gestimuleerd tot beweging, variatie en ander soort zithoudingen, wat op dat moment voor u het meest aangename is.

HAG Capisco

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie HÅG Capisco

De gebruiksaanwijzing van de Capisco - Capisco Puls

Documentatie en downloads

Scroll naar top