HÅG Capisco zadelstoel

Zadelstoel van de uitvinders voor een ergonomische revelatie.

HÅG Capisco bureaustoel

Design: Peter Opsvik

HÅG Capisco zadelstoel is al meer dan 20 jaar een bijzondere verschijning onder de kantoorstoelen.

Deze ergonomische bureaustoel is uitermate geschikt voor diegenen die van beweging en variatie op hun werkplek houden. U kunt de Capisco van een lage, zittende tot een middelhoge, tot een staande positie instellen. 

Geen enkele andere bureaustoel is zo geschikt is voor het werken op verschillende hoogten of aan in hoogte verstelbare werkoppervlakken.

Op. En neer. HÅG Capisco
                                                        HÅG Capisco bureaustoelen zeer geschikt voor het werken op verschillende hoogten.

HÅG Capisco – dynamische ergonomie

Kijkend recht vooruit of een kwartslag gedraaid op een Capisco bureaustoel zit u altijd even comfortabel. De stoel zal de bewegingen van het lichaam en vooral de voeten volgen en hierdoor kan de gebruiker zich concentreren op z’n werk terwijl de spieren worden geactiveerd voor een goede bloedcirculatie.

Deze bureaustoel is geïnspireerd op de zadel- en zithouding van een ruiter te paard. Niemand zit zo actief als een ruiter. De Capisco stimuleert tot beweging, variatie en ander soort zithoudingen.

We zijn niet gemaakt om stil te zitten, maar voor beweging en variatie.

Milieupioniers HÅG

HÅG is al jaren vooruitstrevend als het gaat om het minimaliseren van hun afvalstroom, om het verlagen van hun energieverbruik en het produceren van bureaustoelen van gerecyclede materialen zonder schadelijke chemische stoffen.

HÅG werd in 1995 al gecertificeerd conform ISO 14001. Dat is een milieubeheerssysteem dat garandeert dat een onderneming bij al haar activiteiten optimale aandacht heeft voor het beschermen van het milieu. In 2004 kreeg HÅG, als eerste producent van kantoormeubilair ter wereld, de milieudeclaratie ISO 14025 EPD voor alle producten.

Collectie HÅG Capisco

Productinformatie:

Download: Brochure HÅG Capisco-Puls

Download: Factsheet HAG Capisco

Info: Stofferingen HAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.