menu

HÅG Executive Collectie

HÅG Executive collectie met een onovertroffen niveau in comfort en exclusief design

HÅG Executive Collectie bureaustoelen

HÅG Executive Collectie bureaustoelen bestaat uit de HÅG H09 bureaustoelen – model Inspiration en Excellence – gecompleteerd met de HÅG Tribute bureaustoel. Deze collectie bureaustoelen – welke werd ontwikkeld in antwoord op uw hoge eisen op het gebied van visuele vormgeving en ergonomie –zijn comfortabel en voorzien van een fraai design.

Het is meer dan een bureaustoel. Deze stoelen creëren uw persoonlijke ruimte op een comfortabele manier. Tevens is deze serie bureaustoelen uitermate geschikt als 24/7 bureaustoelen, dus voor continu gebruik geschikt.

Design: Svein Asbjørnsen

HÅG Tribute

HÅG Inspiration

HÅG Excellence

Eigenschappen

HAG Tribute S-Curved rug

HÅG Tribute - de nieuwe generatie

De rugleuning van de HÅG Tribute is uitgevoerd met een S-curved rugleuning, welke benadrukt wordt door de stiknaad op de achterzijde van de rugleuning. Deze S-curved rugleuning biedt een perfecte ondersteuning van de rug, nek en schouders:

  • Het bovenste gedeelte van de rug beweegt naar voren ter ondersteuning van achterover geleunde zithoudingen.
  • Ook zonder hoofdsteun ervaart u de voordelen van dit effect. Met hoofdsteun wordt dit alleen nog eens versterkt. Hoe beter de S-Curve in de rugleuning, des te beter deze de natuurlijke vorm van de rug ondersteunt en zorgt voor de juiste balans van ons hoofd, waardoor de druk boven in de rug, nek en schouders zal verminderen en ontspanning wordt bevorderd.

HÅG Executive Collectie

HÅG Executive Collectie bureaustoelen zijn standaard rijk uitgerust met o.a. een zitdiepteverstelling en een verstelbare lendesteun. Tevens beschikken deze stoelen over wegklapbare Tiltdown armleggers, welke uw gebruiksgemak vergroten.

De bureaustoelen uit deze HÅG Executive Collectie worden gecompleteerd worden met de HÅG Executive Meeting stoelen. Deze conferentiestoelen hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen als de bureaustoelen m.u.v het schommelweerstand en de zitdiepteverstelling. De HÅG Executive Meeting stoelen zijn leverbaar met medium rug en zonder armleggers.  T-vormige armleggers zijn hier een optie.

HÅG Executive Collectie

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie HÅG Executive

De gebruiksaanwijzing van de HÅG Executive Collectie

Documentatie en downloads

Scroll naar top