Casala Wishbone

Casala Wishbone een multitalent door de modulaire constructie

Wishbone met grenzeloos potentieel

Casala Wishbone vergadertafel is een variabele tafel met grenzeloos potentieel! Dankzij een eindeloze en modulaire constructie kan hij bijna alle bladgrootten dragen, van rechthoekig, ton-vormig en eivormig tot superellips.
De tafels zijn zowel inzetbaar in conferentieruimten, restaurants, directiekamers, bibliotheken maar ook in huiselijke omgevingen.

Design: Erik Munnikhof

Voordelen

  • Een zeer uitgebreid tafelprogramma door het modulair aanpasbare onderstel
  • Verkrijgbaar met verschillende pootvarianten
  • Bezit een goede ondersteuning en  stabilisatie van het tafelblad
  • Wishbone kan worden voorzien van een rechte koppelpoot om grotere opstellingen te maken met minder poten en daardoor ontstaat ook meer beenruimte
  • Vele opties verkrijgbaar zoals frontpanelen, kabelmanagement, elektrificatie en tussenbladen

Eigenschappen

Casala Wishbone – Modulaire constructie

De Wishbone vergadertafel is dankzij een modulaire constructie uitvoerbaar met velen bladgroottes. De veelvoud aan vormen wordt namelijk mogelijk gemaakt door een Y-vormige adatper onder het tafelblad en aan deze vorm dankt de tafel ook zijn naam: Wishbone, het gevorkte botje dat volgens een oude traditie gelukt brengt. Een geluksbrenger voor een ieder die van bijzondere tafelvormen en – opstellingen houdt.

De tafel is daarbij leverbaar met verschillende pootvarianten waardoor de tafel geschikt is voor vele toepassingen. De Wishbone is met recht de “multi-variabele”

Tegenwoordig zijn vergaderingen multimedia bijeenkomsten waar laptops en diverse projectie- en geluidsinstallaties soms noodzakelijk zijn. Hiervoor kan men de Wishbone vergadertafel voorzien van contactdozen, individuele netwerk-en internetaansluitingen en zelfs met in de tafel gemonteerde beamers.

 

Casala Wishbone connectie
Casala Wishbone connectie

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

 

Collectie Casala Wishbone

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top