Hart Van Holland Te Nijkerk Koopt 800 Casala Monolink Zaalstoelen Bij Boom Kantoorprojecten

Hart van Holland kiest Casala Monolink zaalstoelen.

Hart van Holland te Nijkerk organiseert evenementen, beurzen, congressen en is tevens een vergadercentrum. Een bedrijf in het midden van het land met een hoge waarderingsgraad dat er alles aan doet het haar klanten naar het zin te maken.Hart van Holland te Nijkerk organiseert evenementen, beurzen, congressen en is tevens een vergadercentrum. Een bedrijf in het midden van het land met een hoge waarderingsgraad dat er alles aan doet het haar klanten naar het zin te maken.

Sinds 2012 beschikt Hart van Holland naast een groot aantal multifunctionele zalen voor vergaderingen, congressen en evenementen ook over 6000 m2 beursvloer. Dit in combinatie met 110 hotelkamers en 1000 gratis parkeerplaatsen maakt Hart van Holland een unieke locatie.

Hart van Holland wilde voor bezoekers en personeel een comfortabele maar ook makkelijk te managen nieuwe comfortabele zaalstoel die licht in gewicht is, makkelijk te stapelen en erg snel te koppelen. Na een uitgebreid onderzoek en vele testen is de keuze gevallen op de Casala Monolink van Boom Kantoorprojecten uit Leusden.

Monolink Zaalopstelling Van Casala Geplaatst Bij Hart Van Holland

 

Monolink Zaalopstelling Van Casala Geplaatst Bij Hart Van Holland

Eenvoudig te managen zaalstoel

Na een aantal weken gebruik voldoet de Monolink volledig aan de verwachtingen en is management en personeel bijzonder tevreden over de Casala Monolink. In de praktijk blijkt de Monolink een ideale zaalstoel te zijn. De stoel zit comfortabel, is uitermate makkelijk en snel te koppelen.

De Monolink kan snel op een kar van 12 of 24 stoelen geplaatst worden zodat de zalen snel ingericht of ontruimd kunnen worden.

Meer informatie: Casala Monolink

Scroll naar boven