Howe 40/4 Stoelen Voor Kerk

Kerkstoelen: oplevering 250 Howe 40/4 stoelen.

Kerkstoelen oplevering: 250 Howe 40/4 stoelen.

Howe 40/4 kerkstoelen met unieke radius koppeling

Oplevering gedaan van de levering van 250 Howe 40/4 stoelen bij de Cunerakerk in Rhenen.

Speciale vraag van de architect Van Hoogevest Architecten uit Amersfoort was een koppeling van 15 graden om de stoelen in een cirkel te kunnen neerzetten. Hoewel de standaard koppeling maar tot 7 graden ging heeft Howe een nieuwe koppeling voor dit project ontworpen.

160 stoelen op 1 kar

De naam 40/4 is afgeleid van het feit dat deze fraaie stoel per 4 stuks tegelijk op 1 kar 40 hoog gestapeld kunnen worden.

Koppelbare stoelen Howe 40/4 zijn de beroemde Deense draadstaal-stoelen van David Rowland uit 1964. Voorzien van een prima zitcomfort, compact stapelbaar en leverbaar in diverse uitvoeringen. Awards-winnend ontwerp en een van de belangrijkste ontwerpen van de 20ste eeuw: de eerste echte stapelbare stoel.

Geschikt voor kantines, conferentiecentra, scholen, universiteiten, kerken en diverse onderwijsinstellingen. Koppelbare stoelen Howe 40/4 kunt u tegen komen in diverse prestigieuze instellingen in de wereld zoals o.a. het Museum of Modern Art in New York, Canterbury Cathedral in Canterbury en St. Barnabas Anglican Church in Sydney.

De koppelbare stoelen Howe 40/4 waarvan er wereldwijd miljoenen verkocht zijn, zijn tijdloos en elegant. Geliefd bij architecten en ontwerpers door een belangrijke eigenschap: ruimte creëren zonder veel ruimte in te nemen! En dan te bedenken dat het doel was een stoel met een hoog zitcomfort te ontwikkelen.

Voor meer informatie en video’s kijk hier.

Howe 40/4 Kerkstoelen
De Howe 40/4 Kan Tot 40 Hoog Gestapeld Worden. Zelfs 4 Gekoppelde Tegelijk.
Met Een Koppeling Die Tot 15 Graden Kan De Howe 40/4 In Een Cirkel Geplaatst Worden.
Met Een Koppeling Die Tot 15 Graden Kan De Howe 40/4 In Een Cirkel Geplaatst Worden.
Scroll naar boven