Casala Carver

Casala Carver - de handzame kantinestoel

Casala Carver

Casala Carver kantinestoel is een kunststof draadstaal stoel voorzien van een verchroomd onderstel. Stoel is altijd zonder armleggers. Typerend voor deze stoel is de rugleuning met handgreep. Deze stoel verkrijgbaar in leuke vrolijke kleuren.

De Carver is door de handgreep zeer gebruiksvriendelijk. Door de handgreep in de rugleuning is deze stoel snel en eenvoudig te handelen. Rijen vormen of stapelen, deze eigenschappen maken de Carver geschikt voor kantines van bv. scholen, gemeentelijke instellingen, beurzen of evenementen hallen. 

Design: Sigurd Rothe

Voordelen

  • Vriendelijke uitstraling en met een groot gebruiksgemak
  • Frisse kunststof kleuren
  • Veelvoud aan accessoires
  • Compact stapelbaar
  • Carver is voorzien van een kunststof stapelbescherming en stapelt frame op frame

Eigenschappen

Casala Carver - stapelbaarheid

Het stapelen kan bij deze stoel tot 25 stuks hoog. Een volledige stapel van 25 stuks op een transportwagen kan zelfs nog door een deuropening worden gereden.

Een demontabele schrijfplank is optioneel bij de Casala Carver, bijvoorbeeld voor het gebruik in seminar ruimten. De Carver is ook leverbaar als koppelbare stoel.

Casala Carver
Casala Carver
Kunststof Casala kleuren

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Carver

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top