Casala Cobra

Casala Cobra - vriendelijk, modern en goed stapelbaar

Casala Cobra

Casala Cobra is een 4-pootstoel in kunststof of hout, met of zonder armleggers en optioneel te voorzien van oplegstoffering of volledig gestoffeerd. De Cobra stoel is stabiel, comfortabel en heeft een vriendelijke uitstraling. Door de gebogen zitting en rugleuning is zowel actief als passief zitten mogelijk.

De stoel dankt haar naam aan de vormgeving van de armleggers, zij beschikken over een slangachtige buiging. Mooi van vorm en een toonbeeld van technische perfectie. 

Door de veelvoud van materialen en kleuren en vanwege zijn elegantie is de stoel geschikt voor vele toepassingen o.a. in kantines, bedrijfsrestaurants, zalen of vergaderruimtes, ziekenhuizen en wachtruimten. En met zijn comfortabele zitting en rugleuning is deze stoel ook op een luchthaven perfect op z’n plek!

Design: Sigurd Rothe

Voordelen

  • Stabiel, aangenaam en een vriendelijke uitstraling
  • Veelvoud aan materialen en kleuren
  • Veelvoud aan accessoires
  • Compact stapelbaar  (25 stuks op een trolley, nog geen 2mtr hoog)
  • Blinde bevestiging rugleuning als fraai esthetisch details
  • Voorzien van geïntegreerde stapelbescherming
  • Koppelen stoel-armstoel mogelijk
  • Stapelen stoel-armstoel mogelijk
  • 100% recyclebaar na zijn levenscyclus
  • Milieuvriendelijk verchroomd frame

Eigenschappen

Casala Cobra
Casala Cobra

Casala Cobra

Cobra stoel is een ruimte wonder! De stapelbaarheid van deze stoel is iets wat weinig andere 4-pootstoelen kunnen: een transportwagen met 25 stoelen past door een standaard deuropening!

Zo compact kan de stoel gestapeld worden.

Vrijstaand zijn deze stoelen stapelbaar tot 10 stuks.

Kunststof Casala kleuren
Kunststof Casala kleuren

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Cobra

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top