Bioswing bureaustoelen logoBioswing 360 iQ: de beste bureaustoel?

De Bioswing 360 bureaustoel is zeker het overwegen waard voor bedrijven die een goede bureaustoel voor hun medewerkers zoeken.

Deze unieke handgemaakte bureaustoel verschilt namelijk van alle andere bureaustoelen.

Bioswing 360 iQ – comfortabel en volledig aanpasbaar

Lang een statische houding aannemen resulteert in vermoeidheid en klachten. Het menselijk lichaam is namelijk gemaakt om te bewegen en niet om stil te zitten.

Het Pendelmechaniek onder de Bioswing bureaustoelen stimuleert continue kleine bewegingen waarvan de uitslag door de zwaartekracht wordt beperkt wat zorgt voor een positieve uitwerking op de wervelkolom.

Haider Bioswing bureaustoelen bestrijden rugklachten
Haider Bioswing bureaustoelen bestrijden rugklachten door middel van het pendelmechaniek.

Dit zitsysteem zorgt hierdoor voor een optimale houding en een continue beweging. De spieren worden voortdurend gestimuleerd en de tussenwervelschijven zakken niet in met als gevolg dat het Bioswing pendelmechaniek rugpijn voorkomt.

Het pendelmechaniek geeft de gebruiker een zeer solide en comfortabele zitervaring. Daarbij is de zithoek traploos instelbaar zodat een ieder de stoel geheel naar eigen wens kan instellen. Bureaustoelen Haider Bioswing 360 hebben altijd een ingeschakeld pendelmechaniek zodat u altijd gezond werkt. Er zal ook geen behoefte ontstaan om deze te blokkeren want juist het Bioswing systeem geeft een bijzonder stabiel gevoel.

Voor extra informatie kunt u naar de productpagina gaan: 

 

Naar productpagina

Productinformatie:

Download: Brochure Bioswing

Info: Produktblad Bioswing 360

Info: Handleiding Bioswing 360