Voortman Hi-Tee Duo

Duo werkplekken leverbaar in de uitvoeringen Zit-Zit en Zit-Sta

Duo werkplekken Hi Tee

Duo werkplekken van Voortman – Hi Tee duo –  zijn leverbaar in de uitvoering Zit-Zit en Zit-Sta. Een duo werkplek bestaat uit 2 individueel in hoogte instelbare of in hoogte verstelbare werkbladen gemonteerd op één onderstel. Het onderstel heeft een transparant karakter door de open H-poten.

De duo werkplek is de hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband en de stimulering tot onderling samenwerken.

Design: Nomino

Voordelen

 • Stimuleert onderlinge samenwerking  
 • Met Zit-Sta wordt een actieve werkhouding bevorderd en zorgt voor beweging tijdens het werken
 • Uitvoering Zit-Zit als ook Zit-Sta
 • 3 Type hoogte in- en verstelbaarheid m.u.v de Zit-Sta uitvoering (elektrisch verstelbaar)
 • Door de uitgebreide keuze in pootvarianten, blad- en kleuruitvoeringen is de duowerkplek  op maat samen te stellen
 • Vele accessoires
 • Bijpassende bespreektafels
 • Nederlands fabrikant

Eigenschappen

Duo werkplekken

De werkplekken van zowel de Zit-Zit uitvoering als de Zit-Sta uitvoering worden uitgevoerd met hoogte instelbare – en hoogte verstelbare poten. Deze hoogteverstelling kan op 3 verschillende manieren:

 • Hoogte instelbaar middels draaiknop in stappen van 2cm. – voor een incidentele verstelling
 • Hoogte verstelbaar middels uitschuifbare slinger – voor een periodieke en dagelijkse verstelling
 • Hoogte verstelbaar elektrisch – bij wisselend gebruik van medewerkers gedurende de werkdag

 

De elektrisch verstelbare Hi Tee Duo werkplekken kunnen door standaard bediening (hoog/laag bediening) of bedieningen met hoogteaanduiding en programmeerbare hoogtestanden naar de gewenste hoogte worden versteld

duo werkplekken

Duo werkplekken

Duo werkplekken Hi Tee worden hebben een transparant karakter door toepassing van de open H-poten.

Als alternatief kan het onderstel ook voorzien worden van wangen. Dit kan zowel eenzijdig (bijvoorbeeld als afscherming bij looppaden) als 2-zijdig. Deze toepassing van wangpoten kan zorgdragen voor visuele rust in de ruimte en het creëren van een gevoel van privacy voor de werknemer. 

Voor koppeling van duowerkplekken tot vier- of zesvoudige opstellingen wordt de inspringende wangpoot (afmeting 54x110x19,5 cm toegepast). Het duo onderstel is tevens de solide basis voor montage van akoestische bureauschermen en de kabelaorta. De wangpoten zijn standaard voorzien van een kabeldoorvoer profiel.

Duo werkplekken

Hi Tee Duo

Daar waar dit gevraagd wordt, kan de concentratie op de werkplek worden verbeterd door montage van akoestische bureauschermen. De schermen kunnen naar keuze worden uitgevoerd in geperforeerd metaal of geheel gestoffeerd.

Bij deze duo werkplekken worden de schermen vloerstaand of op het onderstel gemonteerd. Hoogtelijn voor de Zit-Zit duo werkplekken naar keuze 110cm (gestoffeerde versie) en 122cm (metaal en gestoffeerde uitvoering).

Hoogtelijn voor de bureauschermen t.b.v. de Zit-Sta duo werkplekken: 122cm (Staal en gestoffeerd)

Voortman Kantoormeubelen, opgericht in 1967, is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf. Al decennia ontwerpen en vervaardigen zij – gefocust op de toekomst, uiteraard met het vizier op continuïteit – in eigen fabriek eigentijdse kantoormeubelen. 

Voortman Kantoormeubelen BV is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 9001:2015 en milieunorm NEN-EN-ISO 14001:2015. Voor het duurzaamheidsbeleid hanteren ze NEN-ISO 26000:2010.

Collectie Duo werkplekken Hi Tee

Documentatie en informatie

Shopping Cart
Scroll naar top