ophelis Serie U4

met optisch zwevend schuifblad

Serie U4
Twee modellen

Serie U4 bureau

  1. Met schuifblad voor gemakkelijke toegang tot de elektrificatie
  2. Met Komfort elektrificering met functionele rail aan achterzijde van het tafelblad voor het bevestigen van additieve elementen  met behoud van de schuifbladfunctie
Ophelis Serie U4

Serie U4 bench

  1. Bench opstelling lineair of twin (naast- of tegenover elkaar)
  2. Met schuifblad voor gemakkelijke toegang tot de elektrificatie
  3. Met Komfort elektrificering met functionele rail aan achterzijde van het tafelblad voor het bevestigen van additieve elementen met behoud van de schuifbladfunctie
Bureau Opstelling Ophelis U4 Met Bench Opstelling, Voorzien Van Paravento Opzet- En Hangende Wanden. Kasten Zijn Van De Ophelis S-Lijn.

Serie U4
De argumenten

Optioneel
bench opstelling

Serie U4 bench opstelling

Met een bench opstelling heb je meerdere werkplekken naast en/of tegenover elkaar met gecombineerde pootstellen, maar geen gedeeld werkblad. Het is evident dat minder poten een wat een rustiger beeld geeft in de ruimte en meer beenruimte.

Serie U4 bench is leverbaar als lineaire bench (2 werkplekken naast elkaar met teruggeplaatste poot) of als Twin opstelling (2 werkplekken tegenover elkaar met minder poten).

Een bench opstelling is dus wat anders als een duo-werkplek. Een Duo werkplek heeft 2 bureaubladen op 1 frame en bij een bench opstelling werkt men aan het zelfde bureaublad.

Bench Werkplekken Ophelis Serie U4

ophelis Serie U4
collectie

Serie U4

De
Documentatie

Scroll naar boven