ophels Serie U4 Bureau

ophelis Serie U4 - bureau met optisch zweefend schuifblad

Logo ophelis kantoormeubelen

ophelis Serie U4

ophelis Serie U4  is de bureaulijn waarvan het topblad een “zwevend” karakter heeft. Door de teruggeplaatste traverse van het frame lijkt het of het blad aan de voorkant niet ondersteund wordt. Het voordeel hiervan is dat er hierdoor meer beenruimte gecreëerd wordt.

ophelis Serie U4 is een comfortabel hoogte instelbaar bureau. De 4 staat voor vierpoot uitgevoerd met vierkante poten. Het zwevende topblad heeft een schuifbladfunctie waardoor u eenvoudig toegang heeft tot uw kabelmanagement. ophelis Serie U4 is een strak vormgegeven en elegante kantoormeubellijn met een tijdloos karakter welke zich gemakkelijk aanpast aan z’n omgeving.

Design: Martin Dettinger Industrial Design, München

Voordelen

  • Zwevende karakter topblad
  • Meer beenruimte
  • Standaard voorzien van schuifblad
  • Eenvoudige hoogte instelling
  • Keuze uit 2 bladdiktes
  • Diverse accessoires

Eigenschappen

ophelis Serie U4

ophelis heeft een uitgebreid product portfolio waaronder de Serie U. Deze serie dankt haar naam aan het zijaanzicht van het frame: een omgekeerde “U”.

Het bewustzijn voor het ergonomische ontwerp van de werkomgeving neemt steeds meer toe. Bij de bureaus is een comfortabele en eenvoudig te bedienen hoogte instelling voor de gebruikers essentieel, vandaar ook de vele additieve elementen die bij deze bureaulijn verkrijgbaar zijn.

De bureaulijnen van ophelis zijn tevens makkelijk te completeren met ophelis kasten, ladenblokken, scheidingswanden en soft seating, waardoor u met de bureau’s en de kasten met hetzelfde materiaal en kleurenpallet kunt werken en waarbij alle hoogtes op elkaar zijn afgestemd.

apothekerskasten met Serie U4

Serie U4 bench

Met de bureaulijn Serie U4 zijn  bureau’s/tafels leverbaar voor een bench opstelling. Verkrijgbaar in 2 soorten uitvoeringen:

  • vaste hoogte
  • hoogte verstelbaar

Met een bench opstelling heb je meerdere werkplekken naast en/of tegenover elkaar met gecombineerde pootstellen, maar geen gedeeld werkblad. Het is evident dat minder poten een wat een rustiger beeld geeft in de ruimte en meer beenruimte.

ophelis Serie U4 bench is leverbaar als lineaire bench (2 werkplekken naast elkaar met teruggeplaatste poot) of als Twin opstelling (2 werkplekken tegenover elkaar met minder poten). Een bench opstelling is dus wat anders als een duo-werkplek. Een Duo werkplek heeft 2 bureaubladen op 1 frame en bij een bench opstelling werkt men aan het zelfde bureaublad.

ophelis Serie U4

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis Serie U4

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top