ophelis Serie Z Bureau

ophelis Serie Z kantoormeubelen: het “basismodel” van ophelis, een tijdloos en minimalistisch.

Logo ophelis kantoormeubelen

ophelis Serie Z

Serie Z “De basis maar toch design”.

Serie Z kantoormeubelen is het “basismodel” van ophelis, een tijdloze en minimalistische kantoorinrichting. Bij ophelis zijn de bureaubladen van de diverse productlijnen over het algemeen gelijk en bepaalt het onderstel van het kantoormeubel min of meer de vormgeving en de naam van de meubellijn.

ophelis Serie Z kantoormeubelen zijn uitgevoerd met een 4-poots frame en naar keuze leverbaar met een ronde of vierkante poot die gemonteerd wordt aan een gegoten bladdrager.

Het heldere design van Serie Z biedt vele mogelijkheden zoals de individuele opstellingen maar ook als enkele kantinetafel, conferentietafel of als Bench. Serie Z is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een kantoorinrichting van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

 

Voordelen

  • Basisprogramma met een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Keuze uit ronde of vierkante poten
  • Hoge stabiliteit door omlopend raamwerk, welke door fraaie hoekverbindingen wordt verbonden aan de poten
  • Tijdloos design
  • Ook leverbaar met vaste hoogte dus in te zetten als bijzettafel/ kantinetafel voor continuïteit van de gekozen stijl.
  • Ook leverbaar als bench opstelling
  • Bijpassende vergadertafels
  • Diverse accessoires

Eigenschappen

Investeren in ophelis kantoormeubelen rendeert

Diverse kasten, kastenwanden, scheidingswanden, ladenblokken, etc. completeren de meubelprogramma’s van ophelis. De bureausystemen onderscheiden zich door een hoge kwaliteit en stabiliteit. Het is door de constante kwaliteit, de innovatieve producten en het eigenzinnige design waardoor ophelis sterk aan marktaandeel wint.

ophelis Serie Z

ophelis Serie Z - bench opstelling

Met de bureaulijn ophelis Serie Z zijn bureau’s/tafels leverbaar voor een bench opstelling. Verkrijgbaar in 2 soorten uitvoeringen:

  • vaste hoogte
  • hoogte verstelbaar

Met een bench opstelling heb je meerdere werkplekken naast en/of tegenover elkaar met gecombineerde pootstellen, maar geen gedeeld werkblad. Het is evident dat minder poten een wat een rustiger beeld geeft in de ruimte. 

Serie Z bench is leverbaar als lineaire bench (2 werkplekken naast elkaar met teruggeplaatste poot) of als Twin opstelling (2 werkplekken tegenover elkaar met minder poten). Een bench opstelling is dus wat anders als een duo-werkplek. Een Duo werkplek heeft 2 bureaubladen op 1 frame en bij een bench opstelling werkt men aan het zelfde bureaublad.

Bench Serie Z

Minimalistisch Design Modern

Kantoorkasten Serie S

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis Serie Z

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top