Casala Pliana klaptafel

Snel en veilig door één persoon een tafelopstelling opstellen en afbouwen, dat kan met Pliana klaptafel

Casala Pliana

Casala Pliana is een stabiele klaptafel die snel en vooral veilig ingeklapt kan worden. Pliana tafel is leverbaar in 2 verschillende type frames: rond en vierkant.

Pliana klaptafel is tot maar liefst 15 stuks stapelbaar. Het is de ideale oplossing voor ruimtes waar tafels regelmatig in een andere opstelling worden geplaatst. In multifunctionele ruimtes als leslokalen, seminar- en presentatieruimtes, kantines en ruimtes voor projectgericht werken daar komt Pliana optimaal tot zijn recht.

Design: Jens Korte

Voordelen

  • Stabiele tafel
  • Stapelbaar tot wel 15 stuks (afhankelijk van maat tafel/ manier van stapelen)
  • 2 frame uitvoeringen
  • Tafels zijn voorzien van een aluminium verstevigingsbalk wat zorgt dat het tafelblad recht blijft
  • Dankzij de ingebouwde weerstand in het mechanisme klappen de poten niet ongewenst in
  • De kunststof stapelbescherming voorkomt schade bij het stapelen van de tafels
  • Transportwagens leverbaar voor horizontale en verticale opslag van de tafels
  • Diverse accessoires

Eigenschappen

Casala Pliana

Pliana heeft niet de looks van een klaptafel, omdat het innovatieve klapmechanisme een compacte, vrijwel onzichtbare eenheid vormt met het frame. Dankzij de ingebouwde weerstand in het mechanisme klappen de poten nooit ongewenst in.

Ingeklapt neemt Pliana niet veel ruimte in beslag. Op een transportwagen is Pliana eenvoudig te verplaatsen en compact op te slaan. De transportwagens zijn beschikbaar voor horizontale en verticale opslag.

Casala Pliana

Pliana klaptafel

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Pliana

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top