Casala Monolink zaalstoel

Casala Monolink, handzame, comfortabele en handzame zaalstoel

Casala Monolink zaalstoel

De Monolink zaalstoel van Casala is de eerste kunststof stoel die uit één stuk gegoten is en voorzien is van één profiel dat koppelen én stapelen mogelijk maakt.

Dit solide multifunctionele lichtgewicht stelt de norm op hanteerbaarheid, snel koppelen en efficiënt ruimtegebruik en dit maakt de stoel geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden: van de kleinste kantine tot de grootste congreszaal. 

Design: Martin Ballendat

Uitvoeringen

De Monolink zaalstoel is leverbaar in 2 uitvoeringen: met een kunststof zitting of voorzien van een gestoffeerde zitting.

De stoel verschijnt standaard in drie kleuren: Polyamide zwart, wit of grijs.  

De zitting, een los kunststof element, wordt standaard geleverd in dezelfde kleur als de stoel. Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk om de stoel uit te rusten met een kunststof zitting in een andere kleur als het onderstel.

Voordelen

 • Geïntegreerde stabiele koppeling
 • Hart op hart maat 50cm, voor optimale zaalcapaciteit
 • Ombouwtijden zeer kort
 • Stabiele stapelstoelen door profiel van poten
 • Stapelbaarheid tot 12 stuks op wagen en vrijstaand
 • Licht in gewicht (5kg) waardoor makkelijk hanteerbaar
 • Zeer goed zitcomfort
 • Stoel is makkelijk schoon te maken
 • Analoge of digitale stoelnummering mogelijk
 • Slim transportsysteem leverbaar voor event centers en arena’s
 • 100% recyclebaar
 • Brandvertragend

Eigenschappen

Casala Monolink zaalstoel - plaatsen en opbergen

Door het unieke systeem voor koppelen en stapelen is het plaatsen en opbergen een razendsnelle en eenvoudige handeling. Hoe groot de zaal ook is, over het opruimen hoeft u zich geen zorgen te maken. Want zo snel als de Monolink is neergezet, zo snel is hij ook weer opgeborgen.

Voor het transporteren heeft u een keuze tussen 2 bijbehorende transportwagens: een transportwagen geschikt voor 12 stoelen of voor 24 stoelen. Een andere optie voor de Monolink zaalstoel is het gebruik van analoge stoelnummering of Zifra digitale stoelnummering. Ook een rijnummering behoort tot de mogelijkheden.

Inrichting Sportpaleis Antwerpen met de Monolink van Casala

Kunststof kleuren Casala Monolink
Kunststof kleuren Monolink

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Monolink

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top