Casala Lynx

Kopppelbare Casala Lynx de ideale koppelbare zaalstoel

Koppelbare Casala Lynx – beelden Chris van Koeverden

Casala Lynx zaalstoel

Koppelbare Casala Lynx zaalstoel is 4-pootstoel met chromen onderstel met een eenvoudige en sierlijke uitstraling, veelzijdig inzetbaar met name door de gepatenteerde innovatieve koppeling.

Door de eenvoud van het koppelen d.m.v. de geïntegreerde koppeling is de Lynx zaalstoel de oplossing. Supersnel, eenvoudig en stabiel kunt u vele stoelen koppelen. NEN14703 gecertificeerd.

Deze zaalstoel voldoet aan de nieuwe EU‑normen voor zaalstoelen en daardoor een geniale stoel voor in zalen, kerken en beursgebouwen. 

Design: Kommer Kros & Esquisse

Voordelen

  • Zeer eenvoudig koppelbaar
  • Geen extra hulpmiddelen nodig: de stoelen zelf zijn de verbinding
  • Zeer snel koppelbaar
  • NEN 14703 gecertificeerde koppeling
  • Uitvoeringen met en zonder armleggers kunnen met elkaar gekoppeld worden.
  • Stapelbaar
  • Zitbreedte is royaal en comfortabel
  • 3 Modellen en vele varianten
  • Digitale nummering met een scanner

Eigenschappen

Koppelbare Casala Lynx

Koppelbare Casala Lynx - stapelbaarheid en koppelbaarheid

Stapelbaarheid

De stoelen zijn stapelbaar tot 12 stuks op een transportwagen. Het is niet mogelijk om een stoel met armleggers te stapelen op een stoel zonder armleggers (gecombineerd stapelen).

Omdat de zittingen elkaar niet raken als ze gestapeld zijn, is de kans op beschadigingen minimaal. Lynx blijft er dus fraai uitzien, ook na veelvuldig stapelen.Voor het veilig vervoeren van de stoelen tussen verschillende locaties zijn er 2 soorten transportwagens verkrijgbaar: voor 12 of voor 24 Lynx stoelen.

Koppelbaarheid

Het is kinderspel om de Lynx zaalstoel te koppelen: Til het frame tien centimeter op, beweeg daarna de stoel iets naar links en plaats de stoel in het frame van de stoel ernaast, zo zijn de stoelen solide gekoppeld.

Geen extra hulpmiddelen: de stoelen zelf zijn de verbinding!

U kunt stoelen met en zonder armleggers door elkaar heen koppelen (gecombineerd koppelen).

Lynx "THE MOVIE"

Koppelbare Casala Lynx

Koppelbare Casala Lynx zaalstoelen hebben niet alleen een lange levensduur, ze zijn bovendien duurzaam geproduceerd. De productie voldoet aan de geldende milieuvoorwaarden en de gebruikte kunststoffen zijn geschikt voor hergebruik. In 2008 is de Lynx onderscheiden met de “Red Dot Design Award” – 2008.

Daarbij heeft de Lynx koppeling een EN 14703 certificering! In de rugleuning is plaats voor nummering, bij digitale nummering wordt het stoelnummer met een scanner geprogrammeerd.

Referenties: *De congreszalen en vergaderpaviljoens Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch Lynx III *Ahoy Rotterdam met de Lynx III stoel *Tivolivredenburg Utrecht Lynx III *Lynx I is ingezet in de Franse hotelketen Lucien Barrière. *Kerk in Oostvoorne Lynx I  *Lynx wordt toegepast in kerken, hotels en scholen. *

ideaal in elke zaal: snel gekoppeld te plaatsen, snel verdwenen

Kunststof kleuren Lynx en Onxy
Kunststof kleuren Lynx en Onxy

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Lynx

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top