HÅG H09 Tribute bureaustoel

bureaustoel voor het management kan ook ergonomisch zijn

HÅG Executive Collectie bureaustoelen

Design: Svein Asbjørnsen

HÅG Executive Collectie bureaustoelen bestaat uit de HÅG H09 bureaustoelen – model Inspiration en Excellence – gecompleteerd met de nieuwe HÅG Tribute bureaustoel. Deze collectie bureaustoelen – welke werd ontwikkeld in antwoord op uw hoge eisen op het gebied van visuele vormgeving en ergonomie – zijn comfortabel en voorzien van een fraai design.

Het is meer dan een bureaustoel, deze stoelen creëren uw persoonlijke ruimte op een comfortabele manier. Tevens is deze serie bureaustoelen  uitermate geschikt als 24/7 bureaustoelen, dus voor continu gebruik geschikt.

Voordelen HÅG Executive bureaustoelen

  • Stimuleert afwisseling tussen passieve en actieve zithoudingen
  • Biedt excellent zitcomfort voor iedereen, ongeacht postuur
  • Gemakkelijk aan te passen aan individuele stijlen en voorkeuren
  • Keuze uit medium en hoge rugleuning
  • Tijdloos design en hoge kwaliteit wat resulteert in een duurzaam product
  • TiltDown (neerklapbare) armleggers
  • Voetsteunen voor voetsupport en houdingsvariatie
  • Bijpassende vergaderstoelen
  • Pronkstuk in iedere omgeving
HÅG Executive Collectie bureaustoelen
HÅG Inspiration met netweave medium rugleuning
HÅG Excellence met medium rugleuning
HÅG Excellence met medium rugleuning

Ga comfortabel zitten

De HÅG Executive Collectie bureaustoelen zijn standaard rijk uitgerust met o.a. een zitdiepteverstelling en een verstelbare lendesteun. Tevens beschikken deze stoelen over wegklapbare Tiltdown armleggers, welke uw gebruiksgemak vergroten.

De bureaustoelen uit deze HÅG Executive Collectie worden gecompleteerd worden met de HÅG Executive Meeting stoelen. Deze conferentiestoelen hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen als de bureaustoelen m.u.v het schommelweerstand en de zitdiepteverstelling. De HÅG Executive Meeting stoelen zijn leverbaar met medium rug en zonder armleggers.  T-vormige armleggers zijn hier een optie.

Dynamische ergonomie

Het unieke “HÅG in Balance” zorgt ervoor dat u constant in beweging bent, wanneer u gebalanceerd zit is het net zo gemakkelijk om voor- als achterover te leunen. Deze zitoplossingen laten uw hele lichaam bewegen zonder dat u daar over hoeft na te denken.

HÅG Tribute, de nieuwe generatie 

De HÅG Tribute bureaustoel is de nieuwste aanwinst in de HÅG Executive Collectie bureaustoelen, ontworpen met de moderne manager in gedachten: ambitieus maar iemand die graag fit en actief blijft.

Deze Tribute is een “bureaustoel deluxe”, uitgevoerd met de unieke HÅG in Balance technologie, een pronkstuk voorzien van een visueel strak design en een subliem comfort door royale soft polstering en de mogelijkheid tot persoonlijke individuele instellingen, dit alles gecompleteerd met een innovatieve rug- en neksteun. 

De doelstelling voor Svein Asbjørnsen was HÅG helpen creëren van ’s werelds meeste compromisloze en comfortabele executive stoel.

Door het combineren van tijdloos design en hoge kwaliteit is de HÅG Tribute extreem duurzaam, een belangrijke doelstelling van de fabrikant.

HÅG Tribute kenmerken
HÅG Tribute kenmerken

 

 

Milieu pioniers HÅG

U draagt u steentje bij als u voor HÅG kiest, zij produceren meer met minder en er wordt gebruik gemaakt van recycelbare en gerecyclede materialen.

Less Is More

HAG Tribute S-Curved rug
HÅG Tribute S-Curved rug

De rugleuning van de HÅG Tribute is uitgevoerd met een S-curved rugleuning, welke benadrukt wordt door de stiknaad op de achterzijde van de rugleuning. Deze S-curved rugleuning biedt een perfecte ondersteuning van de rug, nek en schouders:

Hoe beter de S-Curve in de rugleuning, des te beter deze de natuurlijke vorm van de rug ondersteunt en zorgt voor de juiste balans van ons hoofd, waardoor de druk boven in de rug, nek en schouders zal verminderen en ontspanning wordt bevorderd.

HÅG Executive Collectie bureaustoelen

Productinformatie

Download: Brochure Tribute

Download: HÅG Tribute Factsheet

Download: HÅG Inspiration Factsheet

Download: HÅG Excellence Factsheet

Info: Uitvoeringen

Info: Stofferingen HAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.