Håg Tribute Managers Bureaustoel

HÅG Tribute bureaustoel

HÅG Tribute bureaustoel

De nieuwe generatie H09 bureaustoelen

HÅG Tribute, de nieuwe generatie

De HÅG Tribute bureaustoel is de nieuwste aanwinst in de HÅG Executive Collectie bureaustoelen, ontworpen met de moderne manager in gedachten: ambitieus maar iemand die graag fit en actief blijft.

Deze Tribute is een “bureaustoel deluxe”, uitgevoerd met de unieke HÅG in Balance technologie, een pronkstuk voorzien van een visueel strak design en een subliem comfort door royale soft polstering en de mogelijkheid tot persoonlijke individuele instellingen, dit alles gecompleteerd met een innovatieve rug- en neksteun.

De HÅG Tribute bureaustoel met S-curved rugleuning

De rugleuning van de HÅG Tribute is uitgevoerd met een S-curved rugleuning, welke benadrukt wordt door de stiknaad op de achterzijde van de rugleuning. Deze S-curved rugleuning biedt een perfecte ondersteuning van de rug, nek en schouders:

Hoe beter de S-Curve in de rugleuning, des te beter deze de natuurlijke vorm van de rug ondersteunt en zorgt voor de juiste balans van ons hoofd, waardoor de druk boven in de rug, nek en schouders zal verminderen en ontspanning wordt bevorderd.

HÅG Executive Collectie bureaustoelen bestaat uit de HÅG H09 bureaustoelen – model Inspiration en Excellence – gecompleteerd met de nieuwe HÅG Tribute bureaustoel. Deze collectie bureaustoelen – welke werd ontwikkeld in antwoord op uw hoge eisen op het gebied van visuele vormgeving en ergonomie – zijn comfortabel en voorzien van een fraai design.

Het is meer dan een bureaustoel, deze stoelen creëren uw persoonlijke ruimte op een comfortabele manier. Tevens kan deze serie bureaustoelen gerust vol continu in gebruik zijn, dus uitermate geschikt als 24/7 bureaustoelen.

Håg Tribute Bureaustoel

Dynamische ergonomie

Het unieke “HÅG in Balance” zorgt ervoor dat u constant in beweging bent, wanneer u gebalanceerd zit is het net zo gemakkelijk om voor- als achterover te leunen. Deze zitoplossingen laten uw hele lichaam bewegen zonder dat u daar over hoeft na te denken.

Ga comfortabel zitten

De HÅG Executive Collectie bureaustoelen zijn standaard rijk uitgerust met o.a. een zitdiepteverstelling en een verstelbare lendesteun. Tevens beschikken deze stoelen over wegklapbare Tiltdown armleggers, welke uw gebruiksgemak vergroten.

De bureaustoelen uit deze HÅG Executive Collectie kunnen gecompleteerd worden met de HÅG Executive Meeting stoelen. Deze conferentiestoelen hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen als de bureaustoelen m.u.v het schommelweerstand en de zitdiepteverstelling. De HÅG Executive Meeting stoelen zijn leverbaar met medium rug en zonder armleggers.  T-vormige armleggers zijn hier een optie.

Voor meer informatie kunt u naar de productpagina gaan >>

Scroll naar boven