Kohl Tempeo Leer Bureaustoel Lichtgrijze Rug In Zwart Leer

Winnaar Design Award

Kohl Tempeo wint German Design Award

De German Design Award is een van de meest erkende internationale ontwerpprijzen, ter ere van eerste klas inzendingen op het gebied van product- en communicatieontwerp.

Dit wordt gegarandeerd door een internationale jury van topklasse. De german design award ontdekt en presenteert unieke designtrends: een competitie die de ontwerpgerichte economie vooruit helpt.

De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends: De TEMPEO combineert een duidelijke designtaal met doordachte functionaliteit, waarbij de hoge rugleuning niet alleen aangenaam zitcomfort belooft, maar in combinatie met de opvallende kleurconcept geeft de stoel zijn eigen onmiskenbare identiteit.

Beschrijving

Köhl Tempeo Fresh Bureaustoel
Tempeo Fresh Bureaustoel

köhl tempeo® – de fusie van minimalistisch design en geavanceerde ergonomie. Het innovatieve bureaustoelconcept werd ontwikkeld in samenwerking met de ontwerper Justus Kolberg en maakt indruk met een intelligente rugleuning, eigentijdse functies en een duidelijk gedefinieerd kleurenconcept. Het leidmotief is de optische verbinding tussen de achterkant en de voorkant – door de overgang van het deksel in de lijnen van de achterkant. Speel met de mogelijkheden die TEMPEO® u biedt.

Jury Verklaring

Het elegante ontwerp combineert een duidelijke designtaal met een goed doordachte functionaliteit, waardoor de hoge rugleuning niet alleen aangenaam zitcomfort belooft, maar in combinatie met het opvallende kleurenconcept de stoel een eigen, onmiskenbare identiteit geeft.

Scroll naar boven