Howe SixE

Howe SixE stapelbare en ruimtebesparende stoel voor multifunctionele ruimtes.

Howe SixE

SixE is een stapelbare kunststof kuipstoel van Howe welke herkenbaar is aan de ronde vormen van de zitschaal – scherpe hoeken zult u bij de SixE niet ontdekken. Door deze gevormde rugleuning en de natuurlijke buiging zorgt SixE voor veel comfort.

“Ergonomic, Efficient, Elegant, Environmental, Economic and Easy moving”, zijn de zes “E”-woorden die de SixE het beste samenvatten. SixE stoel is ontworpen om de meest efficiënte, stevige en duurzame stoel te zijn.

Design: PearsonLloyd

Voordelen

  • Comfortabele zit
  • Stapelbare stoel
  • Afgeronde randen voorkomen evt. drukpunten
  • Randje boven aan de rugleuning zorgt ervoor dat de stoel eenvoudig kan worden opgetild en verplaatst.
  • Meerdere modellen
  • Diverse uitvoeringen
  • Transportkar leverbaar
  • Barstoel leverbaar
  • 4-poot model nu ook leverbaar met wielen

Eigenschappen

Howe SixE

De SixE stapelt perfect, waardoor een ruimte snel kan worden ontruimd of worden omgebouwd. Zowel stoelen met als zonder armleuning kunnen optimaal gestapeld worden. 

Alle kunststof 4-poot en slede frame uitvoeringen zijn stapelbaar tot 25 stoelen op een transportkar. Voorzien van een gestoffeerde zitting zijn ze stapelbaar tot  16 stuks op een trolley. Barstoelen zijn stapelbaar tot 10 stuks.

SixE is leverbaar als 4-poots stoel of met een sledeframe, beide naar keuze uitgevoerd met /zonder armleggers of als barstoel

Howe SixE familie

Howe SixE - koppelingen

Voor de diverse type SixE stoelen zijn verschillende koppelingen verkrijgbaar:

Voor de stoelen met armleggers zijn koppelingen leverbaar geïntegreerde in de armleggers. Het koppelsysteem is een integraal onderdeel van de armleuning.

Voor de stoelen met een draadstaalframe is het frame leverbaar met een geïntegreerde vloerkoppeling.

Het 4-poots model kan voorzien worden met een Quick koppeling, dit is gemonteerd onder de zitting. Het is intrekbaar en daardoor volledig onzichtbaar waneer het niet wordt gebruikt.

SixE familie

Howe SixE

Howe SixE

HOWE Furniture werd opgericht in 1928 in Connecticut door Harold Howe. Geïnspireerd door de vroege Bauhaus-beweging – en het principe van vormvolgfunctie – begon HOWE met het maken van  meubels die eenvoudig en buitengewoon flexibel waren.

Tegenwoordig worden alle internationale HOWE-activiteiten beheerd vanuit Denemarken Middelfart, met een sterke internationale verkoop en een uitgebreid leveringsnetwerk. HOWE a/s heeft dochterondernemingen in de VS, het VK, Frankrijk en Polen. HOWE is eigendom van CF Group.

De bedrijfswaarden van Howe die als basis gelden zijn:

Passie · Innovatie · Flexibiliteit · Focus · Menselijkheid

Collectie Howe SixE

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top