Casala Curvy zaalstoel

Casala Curvy zaalstoel in de Westminster Abbey in Londen

Beelden: Casala/Chris van Koeverden

Casala Curvy zaalstoel

Casala Curvy zaalstoel kan door zijn ergonomische vormgeving zowel passief als actief worden bezeten. Deze eigenschappen maken de Curvy breed inzetbaar in bijvoorbeeld beursgebouwen, zalen en kerken. Daarbij als kantinemeubilair, in conferentieruimtes en diverse andere locaties.

De Curvy stoel is daarbij ook bijzonder geschikt voor onderwijsdoeleinden omdat er bij deze stoel de mogelijkheden bestaat voor 2 soorten afneembare schrijfplanken (naar keuze links- en rechtshandig).

Tevens heeft de Curvy nog een voordeel: Als er een beschadiging zou zijn aan een zitting of rugleuning dan zijn deze eenvoudig te vervangen en hoeft de stoel niet in zijn geheel afgeschreven te worden.

Design: Sigurd Rothe

Casala Curvy conceptstoel

Deze stoel is door het slanke chromen draadstalen frame een ranke stoel. Een voordeel hiervan is dat hierdoor een volle zaal met stoelen toch zijn transparantie behoudt. Daarnaast is de Curvy snel te stapelen, koppelbaar en zelfs een kleine radius is mogelijk.

Mede door zijn variëteiten toont Curvy aan, dat het een conceptstoel is met ongekende mogelijkheden.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig stapelbaar
  • Grote mate van stapelbaarheid 32-45 stuks
  • Volledige stapel stoelen (45) kan door standaard deuropening
  • Koppelbaar en gecombineerd koppelbaar
  • Diverse accessoires (zie opties)
  • Geen volumineuze stoel waardoor volle zalen hun transparantie behouden
  • Veelvoud van materialen en kleuren

Eigenschappen

Casala Curvy zaalstoel

Casala Curvy zaalstoel

Curvy – een bonte familie

Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Naar een houten uitvoering‚ een door en door gekleurde kunststof uitvoering, een barkruk of een traversebank? Geheel – , deels- of ongestoffeerd? een uitvoering met of zonder armleggers? Voorzien van een schrijfplankje voor links- of rechtshandigen, een boekenrek of bijbelhouder? 

Met Curvy is veel mogelijk en toch blijft hij altijd zichzelf.

Stapelbaarheid

De stapelbaarheid van Curvy is uitstekend waarbij de transportwagen z’n thuisbasis is. In de uitvoeringen kunststof en hout zonder armleggers stapelt Curvy tot 45 stuks hoog!

Een volledige stapel van 45 stuks kan zelfs nog door een deuropening worden gereden.

De overige uitvoeringen kunnen nog altijd tot 32 stoelen gestapeld worden op een transportwagen.

Kunststof Casala kleuren

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Curvy

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top