Casala Interlink

Casala Interlink stoel met een koppelbaar frame

Casala Interlink

Casala Interlink is een stoel ontwikkelt naar het idee van de Lynx stoel, dus een stoelprogramma met een in het frame geïntegreerd koppelsysteem. Een zaalstoel voor projecten waar het budget enigszins beperkt is.

Interlink stoel is ideaal voor zalen, kerken en voor andere locaties met regelmatig veranderende opstellingen.

Design: Kommer Kors

Voordelen

  • Zeer eenvoudig koppelbaar
  • Geen extra hulpmiddelen nodig: de stoelen zelf zijn de verbinding
  • Zeer snel koppelbaar
  • Uitvoeringen met en zonder armleggers kunnen met elkaar gekoppeld worden.
  • Stapelbaar tot 12 stuks op een transportwagen
  • Stapelbescherming opgenomen in het design van de stoel. Hierdoor raken de zittingen elkaar in een stapel niet
  • Digitale nummering met een scanner

Eigenschappen

Koppelbaarheid en stapelbaarheid Interlink

Stapelbaarheid

De interlink zaalstoelen zijn stapelbaar tot 12 stuks op een transportwagen. Voor het veilig vervoeren van de stoelen tussen verschillende locaties of voor opslag zijn er 2 soorten transportwagens verkrijgbaar: voor 12 of voor 24 stoelen.

Eén aandachtspunt is het feit dat het is niet mogelijk om een stoel met armleggers te stapelen op een stoel zonder armleggers (gecombineerd stapelen).

Koppelbaarheid

Het is kinderspel om de Interlink zaalstoel te koppelen: Til het frame tien centimeter op, beweeg daarna de stoel iets naar links en plaats de stoel in het frame van de stoel ernaast, zo zijn de stoelen solide gekoppeld.

Geen extra hulpmiddelen: de stoelen zelf zijn de verbinding! U kunt stoelen met en zonder armleggers door elkaar heen koppelen (gecombineerd koppelen).

Casala Interlink

interlink - Zifra stoelnummering

De stoel kan voorzien worden van Casala Zifra Stoelnummering. Dit systeem is zonder batterij en beschikt over uitgebreide weergaveopties zoals zitplaatsnummering, rijnummering, letterweergave, bedrijfslogo’s en QR-codes.

De displays worden naadloos geïntegreerd in een kunststof, houten of gestoffeerde rugleuning. 

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Interlink

Documentatie en informatie

Scroll naar top