FLOKK- RBM Noor

RBM Noor kleurrijke stoelen met 4 onderstellen

RBM Noor conferentiestoelen

RBM Noor conferentiestoelen heeft een uitgebreide selectie looks waaruit gekozen kan worden.

De stoel is een moderne klassieker waarbij u de keuze heeft uit 4 onderstellen gecombineerd met een kunststof of fineer kuip, ongestoffeerd of gestoffeerd, met of zonder armleggers.

Design: Form Us With Love, StokkeAustad, Susanne Grønlund/Grønlund Design en Scandinavian Business Seating design team.

Voordelen

  • 4 Soorten onderstellen
  • Houten of kunststof zitschaal naar keuze
  • Ongestoffeerd of (deels) gestoffeerd zitting
  • Licht van gewicht
  • Comfortabele zitschaal
  • U kiest het model dat beantwoordt aan uw wensen
  • Stijl kunt u doorzetten in het bedrijf met de Noor kantinestoelen
  • Noor beschikt over diverse certificaties zoals GREENGUARD, EPD, Norwegian Design Council – Award for Design Excellence, Red Dot Design Award 2013
  • Noor is ook verkrijgbaar als barstoel

Eigenschappen

RBM Noor stoelen

RBM Noor stoel biedt talrijke mogelijkheden

Deze stoel is modulair waardoor u naar hartelust kunt combineren: stervoet op wielen,  4-poots frame, draadstaal frame, houten frame, houten zitkuip of een kleurige kunststof zitkuip. Wel of niet gestoffeerd of met armleggers, de Noor past bij iedere sfeer! Zoekt u in dezelfde stijl bezoekersstoelen of kantinestoelen  klik op de volgende hyperlink: Noor kantinestoelen

Noor met voetster is voorzien van een eenvoudig te bedienen hoogte instelling met een 150mm gaslift . Zithoogte zitting is 355-490mm. Meder hierdoor is de Noor bijzonder geschikt voor vergaderruimtes, thuiskantoren, scholen, bibliotheken en winkels.

Noor  is een collectie stoelen met een Scandinavische identiteit en oog voor het milieu. De geringe CO2-voetafdruk maakt de Noor stoel tot een duurzame keuze.

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie RBM Noor

Documentatie en downloads

Scroll naar top